Samtext

Henkilöstö

Tekstit

Olga Hario

Olga Hario Copywriter / Translator


olga.harionospam@samtext.com

Olga Hario on Samtextin Suomen-toimiston uusi tulokas ja luovan kirjoittamisen ammattilainen. Hän on valmistunut sekä kääntäjäksi että elokuva- ja tv-käsikirjoittajaksi, joten on vain luonnollista, että hän Samtextilla vastaa sekä copywriting-toimeksiannoista että valituista käännöstöistä. 

Espoon Soukasta kotoisin oleva Olga asuu nykyään Helsingissä mutta unelmoi pienestä talosta metsän keskellä. Olgan suurimpia intohimoja elämässä ovatkin paksut romaanit, sammalmättäät ja suppilovahverot – sekä tietenkin kielet ja kulttuurit.

Samtextilla Olga varmistaa, että kauttamme kulkevat suomenkieliset tekstit ovat aina virheettömiä, sujuvia ja toimeksiannon mukaisia. 

Projektinhallinta

Kitha Svartström

Kitha Svartström Project Manager


kitha.svartstromnospam@samtext.com

Kitha liittyi Samtextin vahvuuteen vuonna 2003 ja vastaa projektinhallinnan ohella Samtextin Suomen-toimipisteen päivittäisestä toiminnasta reippaalla mutta rauhallisella otteellaan – onhan hän myös kolmen pojan äiti, jonka kulmat on hiottu ja stressinsietokyky testattu monessa keitoksessa.

Liiketalouden opintojensa lisäksi Kitha on opiskellut laulamista ja vaatesuunnittelua ja harrastanut tanssia. Ennen Samtextille siirtymistään hän työskenteli vuosia rekrytointitoimiston talouspäällikkönä.

Kielten, muodin, musiikin, tanssin, talouden ja vanhemmuuden yhdistelmä saattaa tuoda mieleen Guccin jakkupuvussa hyräillen ja stepaten visaisia käännös- ja budjettiongelmia ratkovan perheenäidin, eikä tuo riemastuttava mielikuva itse asiassa ole kovin kaukana totuudesta. Tinkimättömällä tyylillään ja tarkkuudellaan Kitha paneutuukin asiakkaidemme kaikkiin teksteihin aina yhtä intohimoisesti ja varmistaa, että ne ovat omalta osaltaan mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystarinoita.

Hallinto

Trond Samstad

Trond Samstad Managing Director


trond.samstadnospam@samtext.com

Samtextin toimitusjohtaja Trond Samstad johtaa Samtextin Oslon-pääkonttorista käsin myös Samtextin Ruotsin-, Tanskan-, Suomen-, Saksan- ja Ison-Britannian-toimipisteitä. Trond perusti Samtextin vuonna 1991 ja on työskennellyt yrityksessä täyspäiväisesti jo vuodesta 1996 alkaen.

Trond on opiskellut Norjan merivoimissa salakirjoitustekniikkaa ja johtamista ja yliopistossa sosiaaliantropologiaa. Lisäksi hän on pätevöitynyt opiskelu- ja viestintätekniikan ohjaajaksi. Vuosina 1989–1996 Trond työskenteli konsulenttina Kværnerillä.

12-vuotiaaksi saakka Trond lauloi lakkaamatta, mutta sittemmin laulu on vaihtunut ajoittaiseen viheltelyyn. Maastojuoksu, pähkinät, erinomainen punaviini, ruoanlaitto, sci-fi ja taimenten narraus jälkikasvun kanssa pitävät Trondin mielen korkealla ja sydämen kunnossa.

Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370