Samtext Norway
Samtext logo

Henkilöstö

Tekstit

Line Jacobsen Creative Manager


line.jacobsennospam@samtext.com

Line Jacobsen on monipuolinen ja innostunut tekstialan ammattilainen, jonka intohimona on viestintä – käsitteen koko laajuudessa. Line on erityisen kiinnostunut tekstin viestinnällisyydestä kokonaisuutena, kuvat ja muut visuaaliset elementit mukaan lukien. Line onkin opiskellut Oslon ammattikorkeakoulun viestinnän korkeakoulututkintonsa lisäksi myös muotia, valokuvausta ja markkinointia.

Jo opiskeluvaiheessa Line perehtyi kansainväliseen viestintään ja kulttuureihin Yhdysvalloissa ja Italiassa, jossa hän sai oppia esimerkiksi sen, että laskujen maksaminen milanolaisessa postitoimistossa vaatii varsin syvällistä paikallisen kulttuurin ja elekielen tuntemusta.

Luovana johtajana Line vastaa Samtextin kielellisistä suuntaviivoista ja siitä, että kirjoittajat ja kääntäjät tuottavat huippulaadukkaita tekstejä. Jos yritykselläsi ei vielä ole omia kielellisiä tai viestinnällisiä ohjeistuksia, Samtext auttaa yritystäsi löytämään juuri teille sopivan sävyn ja viestintätyylin. Luova johtaja onkin tärkein linkki asiakkaan ideoiden ja tekstintuottajien työn välillä. Linen tehtävä on varmistaa, että teksti osuu aina suoraan lukijan sydämeen.

Projektinhallinta

Kitha Svartström Project Manager


010 219 3370
helsinkinospam@samtext.com

Kitha liittyi Samtextin vahvuuteen vuonna 2003 ja vastaa projektinhallinnan ohella Samtextin Suomen-toimipisteen päivittäisestä toiminnasta reippaalla mutta rauhallisella otteellaan – onhan hän myös kolmen pojan äiti, jonka kulmat on hiottu ja stressinsietokyky testattu monessa keitoksessa.

Liiketalouden opintojensa lisäksi Kitha on opiskellut laulamista ja vaatesuunnittelua ja harrastanut tanssia. Ennen Samtextille siirtymistään hän työskenteli vuosia rekrytointitoimiston talouspäällikkönä.

Kielten, muodin, musiikin, tanssin, talouden ja vanhemmuuden yhdistelmä saattaa tuoda mieleen Guccin jakkupuvussa hyräillen ja stepaten visaisia käännös- ja budjettiongelmia ratkovan perheenäidin, eikä tuo riemastuttava mielikuva itse asiassa ole kovin kaukana totuudesta. Tinkimättömällä tyylillään ja tarkkuudellaan Kitha paneutuukin asiakkaidemme kaikkiin teksteihin aina yhtä intohimoisesti ja varmistaa, että ne ovat omalta osaltaan mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystarinoita.

Hallinto

Trond Samstad Managing Director


trond.samstadnospam@samtext.com

Samtextin toimitusjohtaja Trond Samstad johtaa Samtextin Oslon-pääkonttorista käsin myös Samtextin Ruotsin-, Tanskan-, Suomen-, Saksan- ja Ison-Britannian-toimipisteitä. Trond perusti Samtextin vuonna 1991 ja on työskennellyt yrityksessä täyspäiväisesti jo vuodesta 1996 alkaen.

Trond on opiskellut Norjan merivoimissa salakirjoitustekniikkaa ja johtamista ja yliopistossa sosiaaliantropologiaa. Lisäksi hän on pätevöitynyt opiskelu- ja viestintätekniikan ohjaajaksi. Vuosina 1989–1996 Trond työskenteli konsulenttina Kværnerillä.

12-vuotiaaksi saakka Trond lauloi lakkaamatta, mutta sittemmin laulu on vaihtunut ajoittaiseen viheltelyyn. Maastojuoksu, pähkinät, erinomainen punaviini, ruoanlaitto, sci-fi ja taimenten narraus jälkikasvun kanssa pitävät Trondin mielen korkealla ja sydämen kunnossa.

Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370