Samtext

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto tarkoittaa esimerkiksi esitteiden, verkkotekstien, raporttien, asiakastapausten ja yrityksen sisäisen viestinnän kirjoittamista laadukkaasti ja tyylillä.  Samtext Creativen copywriting-ammattilaiset tuottavat sisältöä, jota ihmiset todella haluavat lukea.

 

Internetin myötä maailma on nykyisin täynnä tekstiä. Valitettavasti monelta julkaisualustalta puuttuu toimiva sisällöntuotanto, joka takaa laadukkaan lopputuloksen. Paraskin palvelu tai tuote nimittäin hukkuu massaan, jos sitä ei osata mainostaa oikein. Samtext Creativen sisällöntuotantopalvelut tarjoavat toimivia tekstejä, joita ihmiset todella haluavat lukea.

Miksi sisällöntuotanto kannattaa?

Ainutlaatuinen sisältö tekee yrityksestä kiinnostavamman ja näkyvämmän. Tuoreet tekstit ja näkökulmat kiehtovat lukijaa ja saavat niin yrityksen työntekijät, nykyiset asiakkaat kuin potentiaalisetkin asiakkaat sitoutumaan yritykseen. Parhaassa tapauksessa lukija jakaa sisältöä eteenpäin sosiaalisen median kautta tai vaikka kertomalla siitä kahvitauolla!

Hyvä sisällöntuotanto ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. On tärkeää, että sisältö on todella harkittua ja ottaa kohderyhmän huomioon. Uutta sisältöä on myös muistettava julkaista riittävän usein. Lisäksi sisällön on oltava yhtenäistä, ammattimaista ja tietenkin sellaista, joka saa lukijassa aikaan tunnereaktion. Koskettava, hauska tai ajatuksia herättävä teksti jää paremmin mieleen ja tulee todennäköisemmin jaetuksi eteenpäin.

Yrityksen kannattaakin määritellä itselleen sisältöstrategia eli ne suuntaviivat, joiden mukaan sisältöä tuotetaan. Sisältöstrategia voi olla esimerkiksi informatiivinen, viihdyttävä tai tiedottava – pääasia että strategian pohjalta tuotettu sisältö on yhtenäistä ja relevanttia ja palvelee tarkoitustaan.

Sisällöntuotanto vaatii runsaasti aikaa, tuoreita ideoita, hyvää kokonaisuuden hallintaa ja julkaisujen järkevää aikatauluttamista – mikset siis pestaisi osaavaa ammattikirjoittajaa avuksi?

Sisältöä joka tarpeeseen

Samtext Creativen copywriterit ja kirjoittaja-ammattilaiset tuottavat sisältöä kanavasta riippumatta.  Kaipaatpa tekstiä sitten yrityksen sisäiseen viestintään (esimerkiksi yrityksen lehteen) tai markkinointiin (esimerkiksi verkkotekstejä asiakkaille), meiltä löytyy työhön kirjoittaja, joka toimii juuri sinun ohjeidesi mukaan. Jos yritysviestintäsi sisältöstrategia ja kielellinen sävy ovat selvillä, otamme ne tietenkin lähtökohdiksi. Jos ne ovat vielä hieman hakusessa, autamme yritystäsi löytämään oman ainutlaatuisen äänensä.

Esimerkkejä sisällöntuotannostamme:

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää yrityksesi, miten yrityksesi sisällöntuotantoa voisi parantaa!

“Paraskin palvelu tai tuote nimittäin hukkuu massaan, jos sitä ei osata mainostaa oikein.”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370