Samtext Norway
Samtext - Endre tekst

Tekstin laadunvarmistus

Teksti ei ole valmis ennen kuin se on tarkastettu perusteellisesti ennen lopullista toimitusta – ja koska omia virheitään ei useinkaan huomaa, Samtextilla tekstin tarkastaa aina joku muu kuin sen kirjoittaja tai kääntäjä. Ammattimainen tekstin laadunvarmistus takaa, että teksti on virheetön ja niin toimiva, että lukijasta tuntuu kuin teksti olisi kirjoitettu juuri hänelle.

 

tekstin tarkistus, tarkastus, kielentarkastus, kielentarkistus, oikoluku, tekstin laadunvarmistus

 

Välittääkö teksti tarvittavan tietosisällön tarkalla ja sujuvalla yleiskielellä? Ovatko tekstin tyyli ja sävy sopivia ja juuri oikeanlaisia tekstin kohderyhmää ajatellen, niin että kohderyhmä todella ymmärtää tekstin ja innostuu siitä? Onko tekstin tyyli yhdenmukainen yrityksesi muun viestinnän kanssa?

Virheet ja asiakkaiden ja yritysten väliset väärinymmärrykset voivat aiheuttaa paljonkin hämminkiä ja harmia – ja pahimmassa tapauksessa saada asiakkaan kääntämään yritykselle selkänsä. Varmista, että kaikki yrityksesi nimissä julkaistu teksti on virheetöntä ja hyvin kirjoitettua.

Samtextilla tekstien laadunvarmistus on toiminnan kulmakivi. Koko laadunvarmistusprosessimme tavoitteena on, että teksti on virheetön, looginen, sujuva ja täsmällinen.

Samtextin palveluvalikoimaan kuuluu niin kielentarkistus-  kuin oikolupalvelujakin, jotka voi tilata joko erillisinä palveluina tai pakettina. Lue lisää yllä olevista linkeistä.

«Teksti on valmis vasta, kun se on virheetön.»
Pikanäppäimet:
Kielentarkistus
Oikoluku
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370