Samtext

Journalistinen sisältö

Kaipaatko laadukasta sisältöä asiakaslehteen, julkaisuihin, blogiin tai verkkosivuille? Samtext Creativen tuottama journalistinen sisältö voi sopia juuri sinun yrityksellesi!

Journalistinen sisältö sopii monenlaisille alustoille, esimerkiksi verkkosivuille, asiakaslehteen, yritysblogiin tai yrityksen sisäiseen lehteen. Kiinnostava journalistinen sisältö tuo vaihtelua yrityksesi sisällöntuotantoon ja tarjoaa lukijoille uusia ajatuksia ja näkökulmia. Sen avulla voidaan kertoa yrityksen toiminnasta monipuolisesti tekstin ja kuvan keinoin, eli journalistinen sisältö on myös loistavaa materiaalia jaettavaksi sosiaalisen median kanavoilla. Kyse ei ole pelkästään mainostamisesta: sisällöntuotannon avulla yritys, sen tuotteet ja palvelut sidotaan laajemmin ympäröivään maailmaan. Vahvasti arkeen linkitetty yritys näkyy, kuuluu ja kasvaa.

Esimerkkejä Samtext Creativen tarjoamista journalistista teksteistä, jotka voisivat sopia sinun yrityksellesi:

  • henkilöjutut ja -haastattelut
  • asiakaskokemukset ja tapauskertomukset
  • artikkelit ja uutiset
  • kolumnit ja pakinat
  • luovat tekstit.

Journalistinen sisältö tuo vaihtelua viestintään

Henkilöjutulla voit kertoa esimerkiksi yrityksen asiakaskokemuksista, yrityksen arjesta tai työntekijöiden arvoista. Avoimuus tuotteiden ja toiminnan suhteen herättää potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksen ja luottamuksen. Samtext Creative voi toteuttaa henkilöjutun kirjoittamisen lisäksi myös itse haastattelut, jos yritykselläsi ei ole siihen aikaa tai resursseja. Copywriterimme ovat aina valmiina suuntaamaan ulos maailmaan löytämään lisää aiheita ja asioita, joista kirjoittaa!

Artikkelit valottavat yrityksen toimintaa ja ovat tapa käsitellä laajemmin yrityksen uutisia. Toimiva artikkeli voi syntyä vaikka tuotteen valmistamisesta, yrityksen vihreistä arvoista tai vaikka uuden toimipisteen avaamisesta. Artikkelissa, kuten kaikessa kirjoittamisessa, tärkeää on kohderyhmä. Asiakkaille kirjoitetaan luonnollisesti hyvin eri tavalla kuin yrityksen työntekijöille. Laajempi artikkeli on loistava tapa valottaa yrityksen arkea ja kaikkea sitä, mikä yrityksessä on kohdillaan. Sellaiseen yritykseen luotetaan, jolla ei ole mitään salattavaa.

Kolumnit ja pakinat sekä luovat, tarinamaiset tekstit tarjoavat vaihtelua viestintään ja saavat esimerkiksi yrityksen asiakaslehden erottumaan massasta. Idearikkailla kirjoittajillamme on sana hallussa ja runsaasti mielikuvitusta luoda tekstiä, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi! Tekstimme voivat saada lukijan vuoroin nauramaan, hiljentymään tai kiinnostumaan – hyvä teksti ei nimittäin koskaan jätä lukijaa kylmäksi.

Kuulostaako sopivalta sinun yritystäsi ajatellen? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivaa journalistista sisältöä!

“Kiinnostava journalistinen sisältö tuo vaihtelua yrityksesi sisällöntuotantoon ja tarjoaa lukijoille uusia ajatuksia ja näkökulmia.”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370