Samtext

Mikä on tekstitoimisto?

Tekstitoimisto toimittaa kirjoitettua sisältöä – iskeviä otsikoita, lentäviä lauseita, täsmällisiä tuotekuvauksia ja ennen kaikkea hyviä tarinoita, jotka houkuttelevat lukemaan.

 

Tekstitoimisto tarjoaa yrityksellesi juuri sellaisen kirjoittajan, sisällöntuottajan, toimittajan tai editoijan, jota yrityksesi tarvitsee. Laadusta tinkimättä.

Tekstitoimistossa on sellaista, jota kuvakeskeisillä graafikoilla, kuvittajilla ja muotoilijoilla ei välttämättä ole: kirjallisen ilmaisun hallintaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta hyvä kirjoitettu teksti tuo lukijan mieleen tuhansia tarinoita kuvasta. Lukija on ikään kuin itse viestinsä kuvittaja.

Onko yrityksesi visuaalinen ilme kunnossa, mutta kirjallinen viestintä kaipaa terävöittämistä? Vai onko yritykselläsi loistava verkkosivujen suunnittelija, mutta budjetissa ei ole tilaa ammattimaiselle sisällöntuotannolle saati sitten kokonaisen mainostoimiston mobilisoimiseen? Ratkaisu on tekstitoimisto eli Samtext Creative.

Näin tekstitoimisto toimii

  1. Sovitaan yhdessä tapaaminen, jossa kerrot meille, millaista tekstiä tai sisältöä yrityksesi kaipaa.
  2. Saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen. Siihen ei lisätä enää mitään: projektinhallinta, hyväksymiskierrokset, kokoukset ja tapaamiset kuuluvat aina hintaan.
  3. Sisällöntuottajamme ja kirjoittajamme ryhtyvät hommiin ja tekevät tiivistä yhteistyötä Samtextin kielentarkistajien kanssa.
  4. Saat tekstin tarkistettavaksi ja hyväksyttäväksi.
  5. Tarvittaessa viilaamme tekstiä vielä palautteesi perusteella.
  6. Teksti on valmis julkaistavaksi!

Tekstitoimisto 

Tekstitoimistomme kirjoittajat hallitsevat toimivan sisältömarkkinoinnin (content marketing) ohella useita tekstilajeja, kuten mainostekstit, yritysten verkkosivut, esitteet ja tuotekatalogit. Lisäksi he tuottavat blogitekstejä, haastatteluja, lehdistötiedotteita, opetusmateriaaleja ja erilaisia luovia tekstejä. Voit tutustua palveluihimme tarkemmin yllä olevan valikon kautta.

Älä jää tekstiongelmiesi kanssa yksin tai kasaa niitä ylikuormitetun työntekijäsi harteille. Pestaa mieluummin yhteistyökumppaniksi täyden palvelun tekstitoimisto, joka tarjoaa tekstiosaamista laidasta laitaan sekä innokkaita ja asiansa osaavia kirjoittajia!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää, miten tekstitoimisto voisi palvella sinua!

“Lukija on itse viestinsä kuvittaja.”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370