Samtext

Autoteollisuuden käännökset

Käännämme kaikenlaisia tekstejä autoteollisuuden tarpeisiin – mainoksia, esitteitä, käyttöohjeita ja koulutusmateriaaleja.

 

Autoteollisuuden käännökset, autoalan käännös

 

Samtextilla on yli 20 vuoden kokemus käännöstöistä muun muassa seuraaville automerkeille: Chevrolet, Ford, Nissan, Opel, Rover, Scania, Toyota, Volvo, Subaru ja SAIC Motor.

Jos yksittäisten freelance-kääntäjiemme kokemus lasketaan mukaan, olemme kääntäneet yhteensä miljoonia sanoja autoteollisuuden alalta.

Autoteollisuuden markkinointitekstit

Jokaisella automerkillä ja -mallilla on oma kohderyhmänsä, mikä näkyy luonnollisesti myös niiden markkinoinnissa. Markkinointitekstien käännöksissä onkin otettava huomioon, että myös käännös tavoittaa kohderyhmän halutulla tavalla. Tällöin copy-käännös voi olla paras vaihtoehto. Markkinoinnissa ei kannata oikoa mutkia suoraksi. Kyseessä on iso satsaus, joten myös käännökseen kannattaa panostaa.

Tekniset tekstit autoteollisuudelle

Eri automerkkien välillä voi esiintyä suuriakin eroja siinä, mitä sanoja ja termejä autoista ja niiden osista halutaan käytettävän. Samtext laatii jokaiselle asiakkaalleen erilliset termilistat, joihin asiakkaat voivat vaikuttaa. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että käännösten kieli ja sanasto pysyvät johdonmukaisina ja aina ajan tasalla. Termilistat ovat suureksi avuksi myös silloin, kun tekstikokonaisuus on niin laaja, että käännöstyö on jaettava useamman eri kääntäjän kesken.

Autoteollisuuden käännöksissä apunamme on myös käännöstyökalu. Se on suorastaan pakollinen näissä töissä, sillä käännökset ovat usein laajoja ja niissä on paljon sisäistä toistoa. Käännöstyökalun käyttäminen säästää siis kosolti aikaa ja rahaa. Me Samtextilla käytämme Déjà Vu -käännöstyökalua, josta voit lukea lisätietoa täältä.

Haluatko kuulla lisää käännöspalveluistamme autoteollisuuden tarpeisiin? Ota yhteyttä!

“Kirjaimellisesti kaikkea etupuskurista pakoputkeen.”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370