Samtext

SAMTEXT CREATIVE

Samtext Creative tuottaa sinulle huippuluokan tekstejä, joiden kieliasu ja sävy sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

  • Tarvitseeko yrityksesi selkeän esitteen, kiinnostavaa blogisisältöä tai ajantasaiset verkkosivut?
  • Eikö kuukausittaiseen uutiskirjeeseen löydy ideoita tai inspiraatiota?
  • Onko kohderyhmä hukassa, tai kaipaako tekstin sävy hienosäätöä?
  • Vai onko sinulla kenties tarvetta luovemmalle tekstille?

Samtext Creativen tekstit osuvat suoraan maaliin

Loistava teksti ottaa huomioon tekstin funktion, tyylin ja kohderyhmän. Mitä tekstillä halutaan saavuttaa? Millä keinoin päästään parhaiten tavoitteeseen? Ja ennen kaikkea, kenelle tekstiä kirjoitetaan? Hyvä teksti toimii lukijan toimintaohjeena ja on samalla miellyttävää ja sujuvaa lukea. Digitaalinen vallankumous on nostanut lukijan vallan kahvaan, eli jos teksti ei sytytä, lukija klikkaa itsensä nopeasti muille sivuille.

Hyvä teksti saakin lukijan jäämään paikoilleen ja unohtamaan kaiken muun. Kun lukija ahmii tekstin loppuun asti, putoaa penkiltään, sulaa hymyyn tai inspiroituu toimimaan, on teksti osunut maaliinsa. Se on jokaisen tekstimme tavoite.

Luovuus + tarkkuus = laatu

Luovissa teksteissä on aina jotain odottamatonta – jotakin uutta, tuoretta ja ennennäkemätöntä. Odottamaton tekee tekstistä kiinnostavan ja saa lukijan yllättymään. Samtext Creative tekee luovia tekstejä, jotka löytävät kohderyhmänsä. Ammattikirjoittajillamme eli copywritereilla on tuore näkökulma ja kasapäin ideoita.

Laatu on kuitenkin muutakin kuin luovuutta. Toimivassa tekstissä kielioppi, oikeinkirjoitus, tyyli ja typografia ovat kohdallaan. Samtext Creativen taustalla on Samtext Language Services, jolla on vuosien kokemus käännös-, kielentarkistus- ja oikolukupalveluista. Samtext Creativella on sama laatutavoite kuin kielitoimistollakin: toimittaa mahdollisimman virheettömiä tekstejä.

Näin tekstitoimisto toimii:

  1. Sovitaan yhdessä tapaaminen, jossa kerrot meille, millaista tekstiä tai sisältöä yrityksesi kaipaa. 
  2. Saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen. Siihen ei lisätä enää mitään: projektinhallinta, hyväksymiskierrokset, kokoukset ja tapaamiset kuuluvat aina hintaan. 
  3. Sisällöntuottajamme ja kirjoittajamme ryhtyvät hommiin ja tekevät tiivistä yhteistyötä Samtextin kielentarkistajien kanssa.
  4. Saat tekstin tarkistettavaksi ja hyväksyttäväksi.
  5. Tarvittaessa viilaamme tekstiä vielä palautteesi perusteella.
  6. Teksti on valmis julkaistavaksi!

Valmiina?

Samtext Creativen ammattikirjoittajat hallitsevat mainostekstit, yritysten verkkosivut, esitteet ja tuotekatalogit. Lisäksi he tekevät esimerkiksi blogitekstejä, haastatteluja, lehdistötiedotteita, artikkeleita ja opetusmateriaaleja. Valikoimaa siis riittää!

Tutustu tekstilajeihin yllä olevasta valikosta ja ota rohkeasti yhteyttä Samtext Creativeen, niin jutellaan lisää!

“Kun lukija ahmii tekstin loppuun asti, putoaa penkiltään, sulaa hymyyn tai inspiroituu toimimaan, on teksti osunut maaliinsa.”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370