Samtext

Mainosteksti herättää lukijan mielenkiinnon

Asiakkaat törmäävät yrityksesi toimintaan monessa eri yhteydessä – esitteissä, kylteissä, suoramainonnassa, ilmoituksissa, verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa – joista useimmissa on tekstiä. On siis olennaista, että yrityksesi mainosteksti on aina mahdollisimman myyvää.

Internet on mullistanut tuotteiden ja palvelujen mainonnan ja markkinoinnin. Verkossa julkaistut mainostekstit ja niiden avainsanat määrittelevät, kuinka korkealle yrityksesi sijoittuu Googlen hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi varmistaa, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksen, sen tuotteet ja palvelut Google-hauissaan. Hakukoneoptimointi onkin nykypäivänä tärkein työväline yrityksen yrityksen näkyvyyden kannalta,  sillä hyvä sijoitus hakukonetuloksissa johtaa selkeästi parempaan myyntiin – asiakashan ei voi ostaa tuotetta tai palvelua, jos ei tiedä sen olemassaolosta.

Mainostekstiä ei kuitenkaan voi kirjottaa vain sen perusteella, miten korkealle se nousee Googlen tuloksissa. On myös tiedettävä, miten teksti vaikuttaa lukijaan ja ennen kaikkea, miten teksti saa lukijan toimimaan halutulla tavalla, toisin sanoen ryhtymään asiakkaaksi, ostamaan tai tilaamaan.

Siinä Samtext Creativen ammattilaiskirjoittajat ja copywriterit voivat olla avuksi!

Hyvä mainosteksti myy

Mainostekstin päällimmäinen funktio on saada ihmiset ostamaan tuotetta tai palvelua. Tekstin tulee olla jossain määrin informatiivista, mutta huomattavasti tärkeämpää on vedota tekstin vastaanottajan tunteisiin. Taitava mainos antaa ihmisille uusia elämyksiä, inspiroi heitä sekä herättää tarpeen ostaa mainostettava tuote tai palvelu. Loistava mainos saa meidät tuntemaan, että elämämme mullistuisi uuden tuotteen myötä.

Yksipuolisen funktionsa vuoksi mainostekstin toimivuus mitataan yksinomaan sillä, kuinka paljon myyntiä se tuottaa. Mainoksen hieno idea tai kekseliäs toteutus ovat täysin toissijaisia, eli jos mainosteksti ei myy, se joutaa vaihtoon. Analysoi siis yrityksesi mainostekstiä rehellisesti ja objektiivisesti. Tuottaako se myyntiä, ja kuinka paljon? 

Huono mainosteksti on valitettavan yleistä. Huono mainos ärsyttää ja herättää negatiivisia tunteita yritystä kohtaan. Kirjoitusvirheet ja epäselvyydet vähentävät vastaanottajien luottamusta yritystä kohtaan, joten pienilläkin asioilla on todella merkitystä. 

Samtext Creativella on ideoiden, taitojen ja tietojen lisäksi myös hakukone- eli SEO-osaamista sekä tiukat laadunvalvontakriteerit. Näiden avulla kirjoitamme virheettömiä, inspiroivia mainostekstejä, jotka todella myyvät – oli kyseessä sitten tuotteen kuvaus, yrityksen kotisivu tai palvelujen esite.

Tee hyvä päätös vaikka tänään. Ota yhteyttä niin keskustellaan, millaisen mainostekstin yrityksesi tarvitsee.

“Taitava mainos antaa ihmisille uusia elämyksiä, inspiroi heitä sekä herättää tarpeen ostaa mainostettava tuote tai palvelu. ”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370