Samtext

Copywriter eli ammattikirjoittaja

Samtextin ammattikirjoittajat tuottavat tekstit, joille itse et löydä aikaa – tai sanoja. Taitava copywriter tietää, mitä asiakkaat haluavat lukea.

 

Tuotteiden ja palvelujen markkinoinnissa pätevät viidakon lait: kilpailu asiakkaiden huomiosta on kovaa. Kannattaa siis ottaa kaikki keinot käyttöön ja pestata asialle ammattikirjoittaja eli copywriter. Ammattikirjoittajat osaavat kirjoittaa myyviä tekstejä, esimerkiksi inspiroivia blogimerkintöjä, selkeitä verkkotekstejä yrityksen kotisivuille tai muuta, aidosti lukijaa kiinnostavaa laadukasta sisältöä. Lisäksi tekstin hyvä hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi kiipeämään entistä korkeammalle Googlen hakutuloksissa, jolloin myös potentiaaliset uudet asiakkaat löytävät yrityksen palvelut helpommin ja nopeammin.

Miksi copywriter?

Ammattikirjoittajan pestaaminen kannattaa. Huono teksti ei vastaa lukijan kysymyksiin vaan ärsyttää, hämmentää ja antaa yrityksestä epäluotettavan kuvan. Hyvä teksti puolestaan palvelee lukijaa: se informoi, viihdyttää ja kannustaa toimimaan. Hyvä teksti jää lukijan mieleen ja parhaassa tapauksessa lukija suosittelee tekstiä – ja sen mainostamaa yritystä – muillekin. Samtextin copywriterit ovat kynä tanassa valmiina tuottamaan laadukkaita tekstejä juuri sinun tarpeisiisi.

Laatu korvaa määrän

Usein luullaan, että internetissä tekstin määrä merkitsee näkyvyyden kannalta eniten. Laatu on kuitenkin edelleen paljon tärkeämpi, kahdestakin syystä. Ensinnäkin laadukas ja huolella hakukoneoptimoitu teksti nousee korkeammalle Googlen hakutuloksissa, jolloin lukijat todennäköisemmin klikkaavat itsensä sivuille. Toinen syy on se, että hyvän markkinointitekstin tulee kannustaa lukija toimimaan, toisin sanoen liittymään asiakkaaksi, tilaamaan tai ottamaan yhteyttä. Tekstin on siis todella osattava puhutella lukijaa.

Samtext tuottaa tekstejä, jotka ottavat huomioon tekstin funktion, tyylin ja ennen kaikkea vastaanottajan. Me herätämme keskustelua ja kannustamme toimimaan. Lisäksi Samtextin ammattikirjoittajat oikolukevat kaikki tekstit parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi.

Yhteistyö on voimaa

Hyvä teksti vaatii aikaa ja ajatustyötä, eikä taitavaksi kirjoittajaksi opita yhdessä yössä. Jos olet pulassa yrityksesi tekstien kanssa, mikset pyytäisi apua ammattilaistiimiltä? Hyvä teksti ei synny tyhjiössä, ja siksi Samtextin copywriterit ja kirjoittajat keskustelevat keskenään, heittelevät ideoita ja jopa oikolukevat toistensa tekstejä. Yhteistyö tuottaa parhaita mahdollisia tekstejä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten Samtext Creativen ammattikirjoittajat voisivat olla avuksi!

“Samtext tuottaa tekstejä, jotka ottavat huomioon tekstin funktion, tyylin ja ennen kaikkea vastaanottajan.”
Samtext logo
Samtext Finland Oy Ab
Valimotie 2
00380 Helsinki
Puhelin: 010 219 3370